• Contact

  valceaevanghelica@yahoo.com
 • http://valceaevanghelica.wordpress.com/biserici-live
 • http://www.speranta.ro/files/Israel_Speranta_2011.jpg
 • Citeste Biblia!!!

  http://citestebiblia.wordpress.com/biblia
 • Stiai ca?

 • http://valceaevanghelica.wordpress.com/organizatii-evanghelice/kontaktmission/curs-de-chitara/

 • Misionarul săptămânii
 • http://valceaevanghelica.wordpress.com/biserici/
 • Parteneri

 • RSS Urmareste acest blog

  • Serviciul funebru va avea loc Duminica 10.08.2014
   Anescu Andrei a fost adus acasa. Serviciul de priveghi se va desfasura pe toata perioada cat se afla acasa pana la momentul inmormantarii care va avea loc Duminica, 10.08.2014, incepand cu orele 10 ale diminetii. Va asteptam cu drag. Va multumim ca ne sunteti alaturi. Familia Anescu.
  • Alaturi de familia Anescu
     Suntem alaturi de familia Anescu in timpul dificil prin care trece. Andrei Anescu (foto) a fost chemat ACASA. Plangem impreuna cu voi si nadajduim in Domnul!  
  • Instruirea Nationala Awana in Lucrarea cu Copiii si Adolescentii – 2014
   CUM VA FI? Instruirea este parte a programului “Awana Seed Planters” al Awana International si este sustinut de o echipa (instructori) dinamica cu multa experienta in lucrarea cu copiii si tinerii. Seminariile teoretice vor fi insotite de practica. Totul este gandit si organizat ca liderii sa aiba parte o instruire completa, atat teoretica, cat si […]
  • Botez Nou Testamental la Biserica Bunul Pastor
    La Biserica Bunul Pastor va avea loc un Botez Nou Testamental.  Slujba Divina va avea loc la Biserica Betel – Baile Olanesti pe data de 27 aprilie la ora 16.  Botezul va fi oficiat de Cristi Ciuculescu pastor Biserica Bunul Pastor.  Adresa: str. Bailor nr 43/Baile Olanesti/Valcea
  • Lauda si Inchinare
   “Doamne, Te voi lauda printre popoare, iti voi canta printre neamuri” Bisericile Betel (Baile Olanesti) si Bunul Pastor (Rm. Valcea) va invita sambata 19 aprilie 2014 / ora 18.00, la o seara de Lauda si Inchinare. (str.Bailor, nr.43 Baile Olanesti)  
  • FORMARE PRIN INFORMARE
   FORMARE PRIN INFORMARE Un program susţinut de Biserica Betel – Băile Olăneşti şi Fundaţia Kontaktmission Programul “FORMARE PRIN INFORMARE” se adresează tuturor elevilor şi viitorilor studenţi, care aflându-se în ani terminali atât la gimnaziu cât şi la liceu, au întrebări, frământări cu privire la opţiunea pentru liceu sau facultate. O decizie bună se ia în […]
  • Recesamant 2011 / Religii
   Date de la recesamantul2011 dupa (principalele) religii. Alte info AICI  
  • POPULATIA STABILA DUPA PRINCIPALELE RELIGII LA RECENSAMANTUL DIN ANUL 2011 – REZULTATE PRELIMINARE
   POPULATIA STABILA DUPA PRINCIPALELE RELIGII LA RECENSAMANTUL DIN ANUL 2011 – REZULTATE PRELIMINARE Locatie                      Romania / Valcea Populatie stabila 19043767 / 355320 Ortodoxa 16367267 / 351900 Romano-Catolica 869246 / 489 Greco-Catolica 160275 / 174 Reformata 600970 / 55 Baptista 118003 / 209 Penticostala 367938 / […]
  • Gradina de Pasti
  • Seara de inchinare la Olanesti
   Sambata, 20 aprilie, ora 18.00, seara de lauda si inchinare, la Biserica Baptista Betel, Baile Olanesti, nr.43.
  • Conferinta ”nu-ti irosi viata” – John Paiper
   In deschiderea conferintei cu John Paiper ,Nu-ți irosi viața  București – Sala Palatului | 6 mai 2012 ora 19:00 | va concerta formatia THE MESENGERS. Pentru cei care nu pot fi prezenti intregul program va putea fi urmarit live pe internet la urmatoarele  adrese: Pastorul Cel Bun si Predic.ro preluare de la Dambovita Evanghelica
  • Noul Testament traducerea Fidele.
   Ne bucurăm să vă anunțăm apariția ediției a 7-a a traducerii fidele a Noului Testament realizată de domnul profesor Viorel Rațiu. Unii dintre dumneavoastră sunteți familiarizați cu ea încă de acum șase ani când au început să apară primele ediții. Lucrarea iese în evidență prin numărul impresionant de note de subsol care sunt deosebit de utile cercetătorului […]
  • Conferinta Peniel – Sibiu
   Hristos a inviat! Dragi prieteni, Fiindca Hristos e viu, El trebuie sa ramana si in anul 2012 singurul Dumnezeu suveran, vrednic de inchinarea si respectul nostru profund. Doar ancorarea noastra in El ne ofera stabilitate sufleteasca intr-o lume atat de instabila. Daca vrei sa afli mai multe despre acest Dumnezeu suveran si despre modul cum […]
  • Drumul Crucii trece prin Valcea
  • Ovidiu Liteanu la Rm. Valcea
   Va invitam la o seara de Evanghelizare pe 8-04-2012 invitat binecuvantat Ovidiu Liteanu adresa str. Ionita Otetelesanu nr. 4 Va asteptam sa intram in prezenta Domnului si veti vedea cum Domnul va vorbeste 2Cor.6;2 Căci El zice: „La vremea potrivită, te-am ascultat; în ziua mântuirii, te-am ajutat. Iată că acum este vremea potrivită; iată că […]

Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” Horezu

Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” Horezu

Dragi frati in Domnul nostru Isus Christos

Dorim sa impartasim cu d-voastra un eveniment foarte important penru noi si mai ales pentru mersul bun al lucrarii din orasul Horezu.
De cand s-a infiintat biserica, in urma cu doi ani, noi ne-am adunat intr-o casa luata cu chirie si am fost fortati sa facem adunare in niste coditii improprii.
Prin harul Domnului si prin bunavointa unui frate din biserica pe care El l-a bincuvantat cu o situatie materiala mai buna, a reusit singur sa cumpere o casa in oras la strada principala cu suma de 47 000 Euro.
Ne-am rugat mult pentru un loc mai bun si suntem bucurosi ca l-am primit de aceea spunem si noi ca psalmistul:
Da, Domnul a facut mari lucruri pentru noi, de aceea suntem plini de bucurie. Ps. 126:3
Fratele este comerciant, are mai multe magazine Husqvarna in judetul Valcea si va face inca un magazin pe terenul pe care l-a cumparat, totusi el a pus casa la dispozitia bisericii si din data de 14.11.2010 ne adunam la noua locatie.
Desi ne adunam tot intr-o camera conditiile sunt mult mai bune pentru partasie.
Prima intalnire a fost deosebita, cu camera plina, peste 20 de persoane, printre acestea am avut bucuria sa vedem si pe mama fratelui care a cumparat casa. Desi parintii lui sunt ortodocsi totusi nu s-au opus sa ne intalnim acolo, ba din contra mama lui a participat la slujba. Nadajduim sa mai vina si pe viitor
Tot in aceasta duminica biserica a avut harul sa se impartaseasca cu paine si vin la masa Domnului.
Sa ne rugam pentru familia fratelui Paul Balan si pentru afacerea lui ca sa poata plati ratele care le are la banca dupa imprumutul pe care l-a luat sa cumpere casa.
Suntem bucurosi ca Dumnezeu ne-a ajutat sa avem o locatie a noastra si chiar daca suntem putini iata ca impreuna cu jertfa am reusit.
Domnul sa binecuvanteze familia fratelui Paul Balan si afacerea lui!
Rugati-va pentru noi ca Domnul sa ne dea putere de lucru si intelepciune ca locuitori din Horezu si imprejurimi sa-L gaseasca pe Mantuitorul ca si Andrei si ceilalti ucenici odinioara.
Va trimitem si cateva poze cu casa si de la prima intalnire.

Pastor Ionel Gag


Ce credem noi:

Noi credem in Sfanta Treime, Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant
Credem ca Mantuirea este prin credinta in jertfa Domnului nostru Isus Hristos (Efeseni 2:8-9)
Credem ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, singura autoritate pentru viata de credinta. Nimeni nu are voie sa scoata sau sa adauge ceva la ce este scris.
Credem ca biserica este formata din oameni rascumparati prin credinta in jertfa Domnului Isus pe crucea de la Golgota. (1 Petru 1:18-19)
Credem ca fiecare credincios are datoria de a spune Evanghelia (vestea buna) fiecarui om pentru a se convinge singur de adevar. (Matei 28:19-20)
Credem ca misiunea este viata bisericii de aceea dorim sa fim o biserica misionara, prioritar fiind mantuirea sufletelor tuturor oamenilor din jurul nostru.

Cateva informatii despre Horezu:

Este un oras cu 8000 de locuitori. Este un oras care cunoaste o dezvoltare economica datorita turismului. Este recunoscut in tara si strainatate datorita olaritului, avand o gama variata de produse din ceramica.
Horezu mai este supranumit si “Capitala Olarilor din Romania”.
Horezu se mai poate lauda cu cel mai mare liceu din Oltenia, liceul “Constantin Brancoveanu” unde invata peste 2000 de elevi.
Din 2008, cu ajutorul Domnului a luat fiinta biserica crestina baptista “Sfanta Treime”. Singura biserica de alta confesiune decat cea ortodoxa.

Invitatie:

Daca sunteti in trecere prin orasul nostru sau ati venit la statiunea Baile Govora pentru tratament sau pur si simplu pentru odihna, sunteti la 25 km distanta, ne-am bucura daca ati trece pe la noi sa ne cunoastem si sa avem partasie impreuna.

Biserica noastra se aduna in fiecare duminica de la ora 10.00
pe strada 1 decembrie la o casa luata cu chirie.

Mai multe informatii la tel: 0723213323 sau email gag_ionel@yahoo.com.
Va asteptam cu drag!
Misionar Ionel Gag

Fotografii de la Sarbatoarea Roadelor

dsc07280

dsc07283

dsc072981

dsc07289

dsc07296

Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” Horezu

Responsabili:

Ciobanu Iacob tel. 0723841927

Gag Ionel tel. 0723213323

10 Răspunsuri

 1. Biserica “Sfanta Treime din orasul Horezu, jud Valcea a trecut anul trecut printrun moment greu. Domnul a hotarat sa-L ia acasa pe fr. Ion la numai 42 ani, fiind bolnav de leucemie. a fost prima inmormantare de cand s-a descis biserica din Horezu. Am fost sprijiniti puternic la slujba de inmormantare de catre frati din biserica baptista Sofronea, jud Arad, impreuna cu pastorul bisericii, fr Sorin Aioanei, de catre 9 frati din biserica baptista din Covasant care au venit cu fanfara si de catre frati si surori din biserica “Speranta” Rm Valcea impreuna cu pastorul acestei biserici Ionica Raca. impreuna am fost o priveliste si o marturie pentru oamenii din loc. Madulari., com. Cernisoara.
  Domnul sa mangaie familia, sotia lui si cele trei fetite, Luminita, Vali si Ionela de12, 8 si 6 ani.

 2. in perioada 21- 30 dec. 2008, biserica noastra a avut activitate in randul copiilor din mai multe localitati prin impartirea de cadouri. In Horezu, la biserica si la spitalul de copiii, in loc. Cerna, Madulari si Marita la scoala. am fost ajutati de catre cinci tineri din Arad care s-au ocupat de lectiile biblice si cantecele potrivite cu nasterea Mantuitorului.
  Pachetele le-am primit de la o biserica din Austria prin fr Florin Pasca. Domnul sa-i binecuvanteze.
  Multumim Domnului pentru ajutorul Sau si pentru copiii cu care am intrat in contact, El sa lucrezein continuare la inimile lor si a parintilor lor.
  Rugati-va pentru noi, suntem la inceput de drum si avem nevoie de sprijin in rugaciune. Suntem singurab biserica de alta confesiune decat cea ortodoxa si nu este usor. Sunt multi tineri in zona noastra, avem un liceu cu peste 2000 de elevi care invata acolo. Este cel mai mare liceu din Oltenia. Horezu mai este recunoscut in olarit, este numita si “Capitala Olarilor din Romania”. Va asteptam sa ne vizitati, nu veti regreta.

 3. Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” Horezu

  Ce credem noi:

  Noi credem in Sfanta Treime, Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant
  Credem ca Mantuirea este prin credinta in jertfa Domnului nostru Isus Hristos (Efeseni 2:8-9)
  Credem ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, singura autoritate pentru viata de credinta. Nimeni nu are voie sa scoata sau sa adauge ceva la ce este scris.
  Credem ca biserica este formata din oameni rascumparati prin credinta in jertfa Domnului Isus pe crucea de la Golgota. (1 Petru 1:18-19)
  Credem ca fiecare credincios are datoria de a spune Evanghelia (vestea buna) fiecarui om pentru a se convinge singur de adevar. (Matei 28:19-20)
  Credem ca misiunea este viata bisericii de aceea dorim sa fim o biserica misionara, prioritar fiind mantuirea sufletelor tuturor oamenilor din jurul nostru.

  Cateva informatii despre Horezu:

  Este un oras cu 8000 de locuitori. Este un oras care cunoaste o dezvoltare economica datorita turismului. Este recunoscut in tara si strainatate datorita olaritului, avand o gama variata de produse din ceramica.
  Horezu mai este supranumit si “Capitala Olarilor din Romania”.
  Horezu se mai poate lauda cu cel mai mare liceu din Oltenia, liceul “Constantin Brancoveanu” unde invata peste 2000 de elevi.
  Din 2008, cu ajutorul Domnului a luat fiinta biserica crestina baptista “Sfanta Treime”. Singura biserica de alta confesiune decat cea ortodoxa.

  Invitatie:

  Daca sunteti in trecere prin orasul nostru sau ati venit la statiunea Baile Govora pentru tratament sau pur si simplu pentru odihna, sunteti la 25 km distanta, ne-am bucura daca ati trece pe la noi sa ne cunoastem si sa avem partasie impreuna.

  Biserica noastra se aduna in fiecare duminica de la ora 10.00
  pe strada 1 decembrie la o casa luata cu chirie.

  Mai multe informatii la tel: 0723213323 sau email gag_ionel@yahoo.com.
  Va asteptam cu drag!
  Misionar Ionel Gag

 4. va apreciez foarte mult si santeti foarte buni si curati la suflet sant ortodoxsa si nu am stiut pana acuma unan despre dumneavoastra am avut multe necazuri si cineva bun ma mai ajuta cand poate

 5. buna eu sunt alina din germania si as dori sa va rog sa ma ajutati ptr ca nu stiu cum sa rezolv acest lucru cu foarte multi ani in urma am cunoscut in biserica baptista din axsente sever un pastor pe nume ciobanu iacob care slujea domnului acolo in axsente sever jud sibiu de foarte multi ani poate chiar de 10 ani nu lam mai vazut am incercat sa aflu ceva despre el mi sa spus ca a fost transferat la biserica baptista din vilcea si doar atit mai mult nu am mai stiut acum el trebuie sa fie in varstra de 60 de ani va rog mult cu voia domnului si cu ajutorul lui sa ma ajutati sa dau de el de un numar de telefon sau adresa de meil dea lui va multumesc si astept raspuns urgent pe adresa alismami78@yahoo.de. cu stima si respect Alina Gebers Germania

 6. […] Numarul lucratorilor evanghelici din Valcea s-a marit, duminica trecuta, prin ordinarea fratelui Gag Ionel  in functia/responsabilitatea de pastor pentru biserica Baptista din Horezu. […]

 7. EU SANT DIN MARAMURES SAT CRASNA VISEULUI SI LA NOI AN SAT NU ESTE NUMAI BISERICA ORTODOXSA SI SAMBATARA ADVENTISTA FOARTE MULT AS VREA SA VORBESC CU CINEVA DE LA DUMNEAVOASTRA nr telf 0262363004

 8. Horezu, 24.11.2010

  Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” Horezu

  Dragi frati in Domnul nostru Isus Christos

  Dorim sa impartasim cu d-voastra un eveniment foarte important penru noi si mai ales pentru mersul bun al lucrarii din orasul Horezu.
  De cand s-a infiintat biserica, in urma cu doi ani, noi ne-am adunat intr-o casa luata cu chirie si am fost fortati sa facem adunare in niste coditii improprii.
  Prin harul Domnului si prin bunavointa unui frate din biserica pe care El l-a bincuvantat cu o situatie materiala mai buna, a reusit singur sa cumpere o casa in oras la strada principala cu suma de 47 000 Euro.
  Ne-am rugat mult pentru un loc mai bun si suntem bucurosi ca l-am primit de aceea spunem si noi ca psalmistul:
  Da, Domnul a facut mari lucruri pentru noi, de aceea suntem plini de bucurie. Ps. 126:3
  Fratele este comerciant, are mai multe magazine Husqvarna in judetul Valcea si va face inca un magazin pe terenul pe care l-a cumparat, totusi el a pus casa la dispozitia bisericii si din data de 14.11.2010 ne adunam la noua locatie.
  Desi ne adunam tot intr-o camera conditiile sunt mult mai bune pentru partasie.
  Prima intalnire a fost deosebita, cu camera plina, peste 20 de persoane, printre acestea am avut bucuria sa vedem si pe mama fratelui care a cumparat casa. Desi parintii lui sunt ortodocsi totusi nu s-au opus sa ne intalnim acolo, ba din contra mama lui a participat la slujba. Nadajduim sa mai vina si pe viitor
  Tot in aceasta duminica biserica a avut harul sa se impartaseasca cu paine si vin la masa Domnului.
  Sa ne rugam pentru familia fratelui Paul Balan si pentru afacerea lui ca sa poata plati ratele care le are la banca dupa imprumutul pe care l-a luat sa cumpere casa.
  Suntem bucurosi ca Dumnezeu ne-a ajutat sa avem o locatie a noastra si chiar daca suntem putini iata ca impreuna cu jertfa am reusit.
  Domnul sa binecuvanteze familia fratelui Paul Balan si afacerea lui!
  Rugati-va pentru noi ca Domnul sa ne dea putere de lucru si intelepciune ca locuitori din Horezu si imprejurimi sa-L gaseasca pe Mantuitorul ca si Andrei si ceilalti ucenici odinioara.
  Va trimitem si cateva poze cu casa si de la prima intalnire.

  Pastor Ionel Gag

 9. Noua adresa a Bisericii Crestine Baptiste ‘Sfanta Teime” Horezu.
  str. Tudor Vladimirescu, nr. 32.
  este strada principala la iesire spre Rm Valcea.
  Program: Duminica ora 10:00
  Cina Domnului, a doua duminica din luna

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: