Curs de chitara

Esti invitat la un curs de chitara adresat incepatorilor.

Cursul va avea loc la Biserica Creştină Baptistă din Băile Olaneşti în ziua de Sambată 31.05.2008, ora: 10.00 pană la 16.00

Profesor: Cristi Ciuculescu , Rm.Valcea

Costul este de 10 lei / persoană (include si gustarea de la pranz)

Persoana de contact:

Birgit Chiciudean-Bubeck Tel.: 0250-775656  /  0722341076

Te asteptam cu drag!

Cristi Ciuculescu & Kontaktmission

Advertisement
This entry was posted in Kontaktmission. Bookmark the permalink.

9 Responses to Curs de chitara

 1. calatorru says:

  si eu as veni Cristi, tare mi/ar placea sa stiu canta mai bine la chitara.
  cum (unde, pe ce adresa) pot trimite un mail catre biserica voastra, din partea bisericii noastre (baptista Maranata, Hunedoara)?
  te salut si iti doresc mult succes si binecuvantare. ruben bucoiu (calatorru)

 2. Cristi Ciuculescu says:

  Hei Ruben,

  Ce ma bucur sa te aud prietene… esti binevenit stimabile domn. Sincer, nici eu nu stiu adresa in Baile Olanesti, insa Birgit poate fi cintactata telefonic si o poti afla. In ceea ce priveste biserica, eu nu pot sa-ti dau un raspuns pt ca nu tine de mine, insa daca vrei sa vii, vino ca o rezolzam fara probleme. Sa fii binecuvantat tu si casa ta.

 3. Titi says:

  Cristi, cursul tau de chitara e super. Faci o lucrare excelenta. Chiar daca nu prea am timp iti promit ca ma voi tine de treaba.
  Mergi inainte tot asa.

 4. Cristi Ciuculescu says:

  Ma bucur Titi… e o incurajare pentru mine sa stiu ca ceea ce fac nu este in zadar. Apreciez efortul vostru si ma uit cu incredere la ceea ce se poate intampla cu voi…in sensul bun, fireste. Abia astept sa ne reintalnim data viitoare. Simt ca o sa iasa ceva din voi si pt mine asta va fi o implinire. Sa fiti binecuvantati si mult har in tot ce faceti.

 5. Birgit says:

  Următoarea întâlnire la cursul de chitară este în data de 26 iulie. Succes!

 6. Popa Evelyne says:

  Ma bucur ca avem cursul asta de chitara si ma bucur ca ma numar printre elevii acestui curs.Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti cei care se implica,si ne ajuta pe noi,sa ne intalnim si sa invatam ceva util,acel “ceva” pe care sa-l folosim spre slava Lui Dumnezeu. Abia astept sa vad si filmarile cu cele doua cantari pe care le-am invatat pana acum.

 7. Cristi Ciuculescu says:

  Dragii cursanti,

  Sper sa va ajute imaginile care vor aparea curand. Sunt simple si eficiente. Vali a avut o idee extrordinara atunci cand mi-a cerut filmarea pieselor pe care le studiem. Asa ca daca sunt nedumeriri, sa puteti fii inspirati de imagini. Va doresc mult har in invatare, si nu uitati ” 15 minute pe zi”, decat 30 la patru zile. Progresele vor veni in timp, insa aveti nevoie de rabdare si perseverenta. Eve, faci treba buna, tine-o tot asa. La fel si voi ceilalti. Ati fost o binecuvantare pt mine. Sunt mandru (in sens pozitiv) de voi. Fiti binecuvantati.

 8. Alex says:

  e super cursu, scuze ca am lipsit la ultimele cateva ore de curs, in orice caz e o idee buna sa se inregistreze orele, 😛 cu ocazia asta le vad pe ned si recuperez ce am pierdut,
  Sa fii iubit!!

 9. Catalin Ciuculescu says:

  Frate-meu, se pare ca Dumnezeu ii esti de folos lui Dumnezeu si pe calea asta:) ma bucur mult pentru implicarea ta! Domnu’ cu tine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s