Portile Raiului

Dragii nostri

Va salutam in Numele Domnului nostru Isus si dorim ca lucrarea pe care o faceti sa fie binecuvantata de El cu multa roada…

Pe scurt doresc sa va informez de pregatirea turneului evanghelistic de toamna ,din tara noastra organizand doua sau trei seri de evanghelizare prin drama PORTILE RAIULUI SI FLACARILE IADULUI , oriunde si in orice oras ,comuna sau sat, Dumnezeu ne pune in legatura cu oameni ce au pe inima si evanghelizarea.

Pentru aceasta tomana am dori mult sa putem fi impreuna parteneri si cu biserica dvs si cu dvs. pentru castigarea de noi suflete pentru imparatia lui Dumnezeu,acolo unde El va asezat.

Cu siguranta a-ti auzit despre impactul deosebit pe care aceasta unealta de evanghelizare l-a  avut in tara , deasemenea si in judetul nostru  si totodata de roadele bogate si numeroase culese de biserici in urma unei asemena actiuni.

Am dori sa cunoastem opinia dvs in vederea unei colaborari si motivati de dorinta de  a fi lucratori impreuna pentru largirea imparatiei lui Dumnezeu in comunitatea dvs va incurajam la o actiune impreuna .

Mai jos aveti la dispozitie datele noastre de contact,cateva marturii si recomandari din partea fratilorcu care noi am colaborat pana inprezent.

WWW.PORTILERAIULUI.RO

Cu prietenie si multa consideratie,

Mircea Ardelean – presedinte Reality Romania

Marturii si recomandari:

Bogdan Ioan(vice preşedinte al Societăţii penticostale de misiune din Romana si pastor al bis. Penticostale Tabor-Oradea.) “Este una dintre cele mai eficiente unelte de evanghelizare contemporane pe care Dumnezeu a folosit-o cu putere şi în biserica noastră; în urma acestei acţiuni Dumnezeu a binecuvântat biserica noastră cu câteva zeci de noi membrii.

Şimon iosif(preşedintele convenţiei bisericilor baptiste maghiare din România.)

“Această unealtă de evanghelizare este absolut biblică si a avut un rol foarte important in motivarea multor membrii din biserică la lucrarea de evanghelizare ;şi mai presus de orice este faptul că datorită acestui eveniment câteva sute de oameni s-au întâlnit Domnul.”

Alexandru Marian –(Dr. În teologie şi pastor al bisericii baptiste „SPERANŢA”-ZALĂU.)

„Găsesc această piesă de teatru ca fiind una dintre cele mai convingătoare metode prin care omul este pus faţă-n faţă cu realitatea celor două stări veşnice ,Raiul şi Iadul ;si nimeni nu poate depăşi şocul produs de aceasta fără a-şi pune în modul cel mai serios problema veşniciei.”

Mihai Dumitraşcu(pastor fondator biserica „EMANUEL”-Galaţi)

„În ceea ce ne priveşte pe noi ,această acţiune a avut un impact pozitiv ;

Mulţi oameni au fost mişcaţi de mesajul biblic al acestei piese de teatru şi nu numai că au fost mişcaţi ,dar mulţi au fost „schimbati”şi rămas in biserică. O recomand cu căldură tuturor celor ce vor să se implice întreaga biserică la lucrarea de evanghelizare si sa castige oameni pentru Dumnezeu pentru că este un mijloc diferit de evanghelizare , dar biblic si are un mare impact asupra celor ce o vizionează.”

Liviu Pop-Pastor in Comunitatea baptista de Oradea: ” Mesajul acestei dramatizari este unul foarte provocator;este o lucrare buna pe care o recomand tuturor celor ce vor sa aduca oameni la Christos.Este timpul secerisului ,haideti sa folosim la maxim aceste resurse ce le avem la indemana in timpul de libertate ce-l mai avem.”

Advertisements
This entry was posted in Anunturi, evanghelic crestin nascut din nou pocait valcea ro. Bookmark the permalink.

4 Responses to Portile Raiului

 1. Cristy says:

  Bravo Mircea mi-a placut multumim ca ne-ai ajutat la sceneta aici in fundulea ne intalnim la lehliu pe 27 si pe 28….salut nelutu si beni ami este dor de voi de toti trei:)

 2. daniel says:

  va rog daca doriti sa imi trm scenea portile raiului si flacarile iadului pe email sau sa comunicati cu mine pe id dany_alex_94

 3. Clauditza says:

  Si la noi la Petrosani a fost piesa dramatica:”Portile raiului si flacarile iadului”la Casa de cultura “i.dulamita”…,a fost organizata de Biserica penticastala”Philadelphia”,a fost pe data de 21-22 martie…a fost foarte frumos si s-au predat multe persoane…:)…Dumnezeu sa va binecuvanteze:)

 4. marius says:

  Fii binecuvantat Sandu Marian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s