Flag this message Atelier de creatie muzicala CRISTIA 2009

CREDO TV organizează în perioada 7 – 10 iulie 2009 la Valea Drăganului, prima ediție a Atelierului de creație muzicală CRISTIA 2009.
Atelierul CRISTIA este un festival de creație muzicală televizat destinat tinerilor muzicieni și compozitori creștini români, în cadrul căruia aceștia vor avea ocazia să își pună în valoare talentul de a compune muzică și versuri, de a participa la seminarii în care vor fi abordate teme de interes pt artiști și, nu în ultimul rând, de a interacționa unii cu alții. Prin intermediul acestui eveniment se dorește încurajarea și promovarea creației muzicale creștine din România.
Atelierul va fi structurat în trei etape distincte – o etapă pe zi –, în cadrul cărora paticipanții vor compune câte un cântec în condiții date de organizatori. Creațiile vor fi prezentate și interpretate la finalul fiecărei zile de concurs și evaluate de un juriu format din profesioniști ai domeniului, în cadrul unui spectacol unplugged televizat. La finalul celor patru zile cei mai talentați dintre participanți vor fi premiați.
Pentru a participa la preselecție, artiștii trebuie să completeze formularul de înscriere de pe situl evenimentului www.cristia.credo.tv și să trimită înregistrările a două compoziții proprii (calitatea înregistrării nu va fi luată în considerare în cadrul preselecției).

În urma preselecției vor fi aleși 15 concurenți care vor participa la Atelierul de creație muzicală CRISTIA 2009. Costurile de cazare și masă ale primilor 10 participanți (în ordinea punctajului din urma preselecției) vor fi suportate de organizator. Data limită a înscrierilor este 20 iunie 2009.
Mai multe detalii pe www.cristia.credo.tv.

Informatie prin e-mail

Advertisements
This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s