Colegiul Biblic Est European

(informatie primita pe e-mail)

Colegiul Biblic Est European anunta o noua sesiune de admitere pentru sectia de Jurnalism Instruire Media, pe 25 septembrie, ora 10.

Sectia de Jurnalism este singura specializare de acest fel intr-o scoala crestina din Romania.

Avantajele studierii la CBEE sunt:
Se ofera un program complex care acopera toate domeniile media: print, radio, televiziune si media on-line, iar dupa terminarea celor 3 ani de studii, se ofera posibilitatea continuarii studiilor in domeniul ales la institutii partenere din strainatate.

In ce priveste print-media, studentii invata tainele scriiturii avand instructori profesionisti care lucreaza in Media, astfel ei putand colabora cu ziare si reviste renumite.
CBEE are un studio de productie radio, modern, iar parteneriatul cu radiourile din tara, dintre care amintim Radio Vocea Evangheliei, ofera studentilor sansa de a-si pune in valoare talentul si cunostintele.

Studentii invata avand la dispozitie aparatura profesionala: video: Sony 170, Sony Z7, Sony EX3. In domeniul video, studentii invata intr-un studio real care produce emisiuni pentru televiziune, astfel avand posibilitatea sa invete intr-un spatiu media autentic.
Programele pe care le invata: Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustator, Adobe Audition, QuarkXpress, Final Cut, Motion, le ofera studentilor sansa de a fi competitivi pe piata muncii, amintind aici si faptul ca invatarea unui astfel de program, presupune costuri foarte ridicate, la CBEE insa, instruirea calificata este inclusa in program.

Pentru inscrierea la Jurnalism fiecare candidat trebuie sa completeze dosarul de admitere, care este disponibil si in format pdf, iar la interviul de admitere trebuie sa faca dovada chemarii si abilitatilor sale spre media.

Pentru mai multe detalii, accesati www.cbee.ro sau trimite-ti email la admitere@cbee.ro

Florin Iosif
PR
http://www.cbee.ro

Advertisements
This entry was posted in Anunturi, Informatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s