Scrisoare de la Adrian Grigoroiu

Localitatea Stroesti este compusa din 5 sate avind circa 3500 locuitori, oamenii sunt majoritatea fara un loc de munca si traiesc din ajutor social, pensie normala sau pensie pe caz de boala.

Familia noastra este alcatuita din 9 membrii. Eu, sotia si 7 copii; din care 1 la liceu, 4 in clasele primare si 2 prescolari. Momentan atit eu cit si sotia nu avem un loc de munca nici somaj si nici ajutor social, venitul nostru fiind alocatia copiilor si ce se iveste de lucru ocazional.

Noi ne-am rugat si ne-am dori ca si oamenii de aici sa fie mintuiti si in locul acesta sa fie un locas de adunare. Eu, multi ani mergeam la adunari din alte localitati cu bicicleta pe jos sau cu alte mijloace de transport neavind posibilitatea de a merge cu  sotia si copii.

Noi apartinem de biserica penticostala Sfinta Treime din Rm Vilcea ca membrii dar nu putem merge intr-un mod frecvent fiind o distanta de aproximativ 60 de km.

Am avut dorinta sa avem un locas de adunare aici in localitate  si cu ajutorul lui Dumnezeu si cu eforturi proprii, eu cu sotia si copiii am construit in curtea casei, separat de casa, un spatiu pentru adunare din lemn inchis pe exterior cu osb iar pe interior izolat si montat pereti de rigips. Spatiu de adunare este de aproximativ 25 locuri este frumos amenajat, avem o orga care a fost cu multi ani in urma in adunarea de la Vilcea, era defecta, am rugat pe fratele Ionatan sa ne-o dea; ne-a dat-o si am dus-o la reparatie si acum functioneaza.

De la 1 ianuarie 2009 tinem servicii religioase in acest locas, va rugam sa anuntati (deocamdata nu avem posibilitatea sa facem poze ), faptul ca si in localitatea Stroesti functioneaza o adunare.

Avem dorinta ca si alti frati crestini, daca Domnul le pune pe inima, sa ne sprijineasca in aceasta lucrare de vestire a evangheliei in acest loc si daca doresc sa ne viziteze, pot sa ne contacteze prin telefon insa doresc sa mentionez faptul ca nu am posibilitati materiale de a sustine cheltuielile de transport pentru cei care eventual ar dori sa ne viziteze.

va multumesc ca mi-ati acordat spatiu si atentie pentru a va trimite aceasta scrisoare.

DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE,SI SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI ISUS SA VA ADUCA MULTE IMPLINIRI SI MULTA PACE SI BUCURIE.

CU DRAGOSTE IN HRISTOS ISUS ; ADRIAN GRIGOROIU ,STROESTI, VILCEA .

Telefon: 0250866273

0767305604 .

Advertisements

About Administrator

Biblia este GPS-ul meu
This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

One Response to Scrisoare de la Adrian Grigoroiu

  1. adryan says:

    salut sunt adryan grigoroiu ca si tine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s