Scrisoare catre bisericile Evanghelice din Valcea.

Va salut la inceput de an in numele domnului Isus Hristos.

Va scriu aceasta scrisoare pentru a va face cunoscut cateva lucruri despre blogul  Valcea Evanghelica, blog care este tot mai citit si apreciat.

Blogul Valcea Evanghelica (https://valceaevanghelica.wordpress.com/) a inregistrat in anul trecut (2009) aproximativ 43.500 de vizite, ceea ce inseamna aproximativ 3600 de vizite pe luna, o medie de 120 de vizite in fiecare zi.

Cu privire la articolele si informatiile de pe acest blog, trebuie sa va spun ca ele sunt adaugate pentru ca cineva imi spune de ele sau (de cele mai multe ori) eu aud de ele intamplator (asa se explica si anumite inexactitati).

In anul care a trecut au avut loc evenimente evanghelice majore in judetul nostru care nu au fost postate pe blog din cauza ca nimeni nu mi le-a facut de cunoscut.

Rugamintea mea este ca atunci cand aveti un eveniment in adunare sau in afara acesteia, sa trimiteti un e-mail (sau un sms) cu anuntul care doriti sa fie postat pe internet. Puteti delega o persoana care sa se ocupe de acest lucru. Totul este gratuit!

Este pacat ca evenimentele evanghelice (si asa putine) sa nu fie semnalate. Este bine sa se dea ocazia oricarei personae care acceseaza blogul, sa fie informat si eventual sa participle la eveniment.

Pentru exactitatea informatiilor oferite de acest blog va cer ajutorul. Vreau sa avem o baza de date corecta de aceea am atasat un formular pe care va rog sa-l completati si sa va asigurati ca ajunge inapoi la mine.

Daca considerati ca in formular sunt informatii care, dintr-un motiv sau altul, doriti sa ramana confidentiale (sa nu fie publicate) specificati acest lucru. Daca considerati ca si alte informatii sunt necesare va rog sa le scrieti (eventual pe o alta coala).

De asemenea, va rog sa trimiteti acest formular si altor biserici evanghelice din Valcea cu care aveti relatii de fratietate. In special bisericilor din sate. Ajuta-ti pe acestia sa le completeze corect.

Aceste info sunt mai importante si pentru ca din luna februarie 2010, doresc sa avem la Valcea Evanghelica o rubrica video de stiri transmisa on line pe internet.

Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Pentru a primii formularul pe e-mail solicitati-l la adresa:

valceaevanghelica@yahoo.com

Adresa Posta:  OP4, CP 420 Rm Valcea , cod 240199

Claudiu Nitisor – Administrator Valcea Evanghelica.

Advertisements

About Administrator

Biblia este GPS-ul meu
This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s