Libraria Baruc – Cartea veche in forme noi

(Primit prin e-mail)

Pentru a facilita achizitia de carte crestina si a altor produse necesare la biserica sau in activitatea de inchinare de acasa, Libraria Baruc are, pe tot parcursul anului 2010, un plan de promotii. In felul acesta, va puteti face biblioteca cu noi.

Prima campanie promotionala include reduceri la produsele incluse in sectiunea Magazinul de 8 martie de pe site, dar si alte reduceri (la cartea pentru copii, cea de consiliere pentru criza financiara si altele) ce pot fi vizualizate in sectiunea Promotii.

Reducerile de pret, la produsele din Magazinul de 8 Martie, sunt valabile pentru Ziua femeii, in functie de stocuri, intre 10 februarie si 10 martie si includ reduceri la carti care au ca public tinta persoanele de gen feminin, dar si pe cele care le pot oferi atentii in aceasta perioada.

In curand, Libraria Baruc va oferi si accesorii pentru Biblii – huse si borsete, la preturi si calitate avantajoase. Pentru aceste produse, vom oferi discount-uri revanzatorilor, dar si cumparatoruilor finali, in functie de cantitate.

Si acesta nu este finalul. Pentru ca tot anul va asteptam cu surprize, produse noi si reduceri. Veniti, vedeti si cumparati la www.librariabaruc.ro.

Va multumim,

Echipa Librariei Baruc.

Advertisements

About Administrator

Biblia este GPS-ul meu
This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s