Talida Tolnai – Fata cu Dumnezeu in suflet

Talida Tolnai a rămas singură pe post după accidentarea Paulei Ungureanu. Toată lumea a intrat în panică. “Ce ne facem cu un singur portar? Dacă se va întîmpla ceva şi cu Tolnai?”. Toto sau Totolino, aşa cum o alintă colegele, nu disperă. “Domnul e cu noi. El e în tot şi în toate”, le-a spus ea coechipierelor.

Şi Dumnezeu i-a dat ieri puteri nebănuite. Tolnai parcă a avut ieri patru mîini şi patru picioare. Şi cînd nu a fost suficient, Dumnezeu a făcut ca mingea să se ducă în bară sau pe lîngă poartă. “Nimic nu e întîmplător”, îi place lui Toto să spună.

Credinţă, credinţă, credinţă
De şase ani Talida merge la biserică, ori de cîte ori are ocazia. Simte că se linişteşte. De trei ani a trecut la religia creştin evanghelică. “Credem tot în Dumnezeu, în Iisus Cristos. Un Dumnezeu e în toate. Am simţit însă că acolo mi-e locul”.

La Oltchim, dar şi la “naţională”, e un ritual. Tolnai spune o rugăciune înaintea fiecărui meci în vestiar şi se roagă pentru sănătatea fetelor. “Eu mă rog tot timpul, nu numai înainte de meciuri. Trebuie să mulţumim Celui de Sus că noi avem de toate, că sîntem bogaţi. Sînt alţii sărmani, care nu au ce mînca sau unde sta. Important e să fim sănătoşi”, subliniază Talida”
Citeste tot articolul in: http://www.gsp.ro

Advertisements

About Administrator

Biblia este GPS-ul meu
This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s