Concursul biblic “Talantul in Negot”

Concursul biblic “Talantul in Negot”, faza regional, s-a desfasurat in data de 14 mai 2011 la Biserica Crestina Penticostala “Alfa” din Craiova. La concurs s-au inscris 56 de copii din intreagaComunitate Regionala Oltenia-Arges.

Dupa un cuvant de bun venit adresat de fratele pastor Romulus Paraluta, ne-am rugat ca Domnul sa binecuvinteze acesta frumoasa actiune. Apoi s-a trecut la desfasurarea concursului propriu-zis, pentru care s-a alocat o ora. Dupa strangerea chestionarelor copiii, insotiti de trei invatatori de scoala duminicala, au vizitat Gradina Botanica a orasului Craiova. In acest timp echipa de invatatori a corectat chestionarele. Totul sa desfasurat in conditii foarte bune. Nu am avut nici un incident si toti au fost multumiti de modul cum sa desfasurat intreg concursul.

Cei care au obtinut locurile I, II si III au fost rasplatiti cu premii constand  in carti de la Societatea Biblica Din Romania. Premiile au fost concepute pentru fiecare grupa de varsta.

Total calificaţi pentru faza naţionala: 27 de persoane.

Datele sunt furnizate de pastorul Romulus Paraluta, coordonatorului resortului de Scoala Duminicala din cadrul Departamentului de Invatamant al CRPOA.

Preluat de la:  crpoa

Advertisements

About Administrator

Biblia este GPS-ul meu
This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s