Proiectul Uniunea Crestin Democrata din Romania

Stimati frati, surori si prieteni,

Proiectul Uniunea Crestin Democrata din Romania este o initiativa mai veche a unui grup de frati din Cluj si din tara, care in ultimul an a fost readusa in actualitate, in incercarea de a coagula comunitatea crestin evanghelica din Romania din punct de vedere al implicarii sociale, politice si administrative in viata cetatii si a tarii.

Cu toate rezervele si reticientele intampinate in unele discutii cu pastori si lideri ai comunitatilor locale si nationale, insa totodata cu incurajarea multora din aceeasi categorie, si analizand situatia actuala, trecuta si proiectiile pentru viitor in ce priveste administrarea tarii noastre, credem ca este absolut necesara implicarea persoanelor cu principii bune de viata, corecte si cu coloana vertebrala.

Va invitam in primul rand sa cititi Apelul scris de catre prof. dr. Vasile Boari de la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul UBB la adresa http://www.ucdr.ro/2011/apel/ precum si sa urmariti cele cateva materiale video de pe pagina ucdr.ro – la care se vor adauga in curand multe alte materiale si texte.

Andrei Neamtu.

Advertisements

About Administrator

Biblia este GPS-ul meu
This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

3 Responses to Proiectul Uniunea Crestin Democrata din Romania

 1. alex says:

  eu sunt foarte bucuros ca noi crestinii, sa ne adunam fortele si sa actionam, spre binele acestei tari, in lumina Cuvatului Lui Dumnezeu..EL sa binecuvinteze aceasta initiativa…De cand visez la un partid biblic crestin!

 2. Teman says:

  si eu sustin initiativa aceasta, doar ca cei care vor fi parte din partid sa nu uite ca trebuie cu atat mai mult sa fie o sare si o lumina. Orice esec va avea urmari catastrofale pentru marturia crestina. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!

 3. Cornel Bucurenciu says:

  Prin credinta in Biblie sustinem ordinea in lume si conducerile statelor, deci avem o atitudine activa fata de viata pe Pamant. Cuvantul lui Dumnezeu nu ajunge la conducatori, daca unii dintre noi nu sunt printre ei sa ia parte la hotarari. Desigur ca posibilitatea pacatului este sadita in om, dar pacatosul se poate cai si indrepta. Oricum electia ii poate inlatura pe cei slabi! Intrebarea, pentru cei ce vad greseala inaintea faptei, este daca ne dam la o parte suntem oare mai buni? Oare nu tinem partea pacatosilor, care nu se pot indrepta? Dar implicarea in politica trebuie sa se supuna in societate regulilor jocului politic, adica a te face cunoscut de cat mai multi, deci publicitate. Fara o sustinere activa a pastorilor locali, a conducerilor bisericilor şi o publicitate la radio Vocea Evangheliei inca din faza de proiect nu veti putea reusi! Pentru ca noi crestinii nu urmărim banii şi nu cred ca fratii initiatori ai proiectului dispun nici de sumele necesare nici de relatii pentru a aparea pe vreun post national.
  Dumnezeu sa va ajute in actele vostre indreptate spre binele comun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s