Biserica Emanuel

BISERICA CRESTINA PENTICOSTALA EMANUEL

Loc. Dragasani, str. Regele Carol nr. 68

Cod postal 245700

Pastor: Soos Dan

Tel. +40 250 811416

e-mail emanuel_dragasani@yahoo.com

Descriere:

Orasul Dragasani are 23.000 locuitori, este al doilea oras ca marime in judetul Valcea, industria acestui oras este foarte slaba, ocupatia principala a oamenilor fiind agricultura.
In anul 1999 in Dragasani se muta familia fratelui Soos Dan, din Petrosani, care a fost chemat de Dumnezeu sa slujeasca in aceasta zona ca misionar.

In apartamentul in care fratele s-a stabilit cu familia, impreuna cu o alta familie de credinciosi penticostali, au inceput sa studieze Biblia si sa aiba intalniri repetate pentru rugaciune in vederea lucrarii de misiune si evanghelizare din aceasta zona.

Prima localitate in care a fost plantata o Biserica a fost localitatea Lungesti, localitate situata la 20 km de orasul Dragasani. In prezent in aceasta localitate este o Biserica si o casa de rugaciune a carei constructie s-a finalizat in anul 2002.

Duhul lui Dumnezeu a lucrat intr-un mod special in orasul Dragasani. Atunci cand apartamentul a devenit neincapator pentru cei care s-au intors la Domnul, fratele Dan Soos a inchiriat o casa undeva la periferia orasului, casa in care si astazi Biserica isi desfasoara serviciile Divine. In anul 2001 Biserica Penticostala Emanuel din Dragasani a primit autorizatie de functionare din partea Cultului Penticostal fiind afiliata la Comunitatea Regionala Oltenia-Arges.

p1150200

p1150207

p1150216

Advertisement

1 Response to Biserica Emanuel

  1. Petrescu Mariana says:

    Pacea Domnului Isus frati binecuvantati
    Mii de scuze de deranj.
    Fratele Philip Aludo din Nigeria are toate actele de misionar pe strazi și vrea să vină in Romania are Nr de tel +234 813 541 9264 Daca știți detalii unde sa se adreseze. Sau Nr de telefon de la centru de misiune, sau centru pastoral crestin. Va rog mult daca știți engleza sa.i scrieți detalii pe watzapp
    Fiți mult binecuvantat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s