Biserica penticostala Calimanesti

Responsabil: Mihai Petrica

12 Responses to Biserica penticostala Calimanesti

 1. alina voicu says:

  pace

 2. alina voicu says:

  Domnul Isus sa binecuvinteze pe toti credinciosii din Valcea.

 3. alina voicu says:

  PT.FRATELE PETRICA: ASEARA VORBEAM CU PARINTII MEI DESPRE DVS.AU TRECUT 7 ANI DE CAND ATI FOST LA NOI LA BOTEZ.

 4. pid says:

  nu am crezut ca sunteti asa de “cenzuranti”si sensibili la adevaruri, nu-mi consider limbajul “neadecvat”fiindca nu am adus jigniri sau injurii la adresa voastra ci am aratat doar un adevar ,ca noi n-am fost chemati ca si crestini sa ridicam steaguri” penti” sau “bapti”sau sa slujim sub astfel de numiri ci am fost chemati si eu si voi sa ridicam un singur NUME si un singur STEAG si nu sa respingem critica. Deci dragilor luati in serios “credinta sfintilor” caci am cam ajuns in asemanare cu bisericile seculare decazute in forme fara viata,<<doresc ca Duhul Adevarului sa va sensibilizeze in directia Adevarului Unic =JESHUA HAMASHIA ! Fiti sanatosi!

 5. Ungurean Dorel says:

  Slavit si binecuvintat sa fie Domnul Isus Hristos Fiul Lui Dumnezeu, ca nu a incetat sa bata la usa inimii mele,si intr-o zi l-am primit in inima mea ca Domn si mintuitor al meu personal, si astazi EL este viu in inima mea ca lucrarea care a inceput-o in mine EL o va duce la bun sfirsit, si intr-o zi il voi vedea fata in fata. AMIN. Doresc din toata inima sa ma aud cu fratele Mihai Petrica la telefon. Cind doreste sa-mi trimita Email cu numarul de telefon si am sa-l chem.

 6. Ungurean Dorel says:

  Saminta adevarului semanata in ultimele zile de armata, Domnul Isus Hristos care mi-a purtat de grija, a udat saminta in orasul Calimanesti folosindu-se de Hodoroga Victor si Nelutu, si Domnul a continuat planul Sau de mintuire folosindu-se de vasul de lucru Mihai Petrica, si a facut sa creasca samanta semanata si udata la Timisoara prin Eva Domnica luind o hotarire ca il voi urma toate zilele vietii mele de pe acest pamint fie bine, fie greu. Amin.

 7. Ungurean Dorel says:

  Doresc sa-mi scrieti citeva rinduri ca sa ma bucur. Domnul sa va binecuvinteze.

 8. Ungurean Dorel says:

  Pace si Domnul sa va binecuvinteze.

  Ma numesc Dorel si ad vrea sa trimit un email la Biserica din Calimanesti. Astept e-mail-ul de la voi, si o sa va scriu citeva rinduri.

 9. Buna ziua !Imi propun sa trec 2 sau 3 zile in Calimanesti, as dori sa stiu daca in oras este undeva o Adunare Crestina. As dori adresa ei, daca se poate. multumesc, Alin.

 10. Amadei Jeremy-Andrei says:

  cand eram mic imi placea foarte mult sa asculte casetele cu muzica a lui nea petrica.A trecut atata timp de cand nu l-am vazut nu stiu daca isi mai aduce aminte de mine dar poate de parinti mei da stie cineva cum as putea intra in contact cu el va rog frumos?un numar de telefon,o adresa mail chiar si adresa postala

 11. Ungurean Dorel says:

  Pace frate Mihai, mă numesc Dorel și, locuiesc în Italia din anul 2001, aș dori să te aud.
  Știu și înţeleg că sunteţi foarte ocupat, dar cînd îţi va aminti Domnul de mine, chiamămă. 00393204135785
  Mulţumesc și Domnul să te binecuvinteze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s