Biserica Penticostala Stroesti

Localitatea Stroesti este compusa din 5 sate avind circa 3500 locuitori, oamenii sunt majoritatea fara un loc de munca si traiesc din ajutor social, pensie normala sau pensie pe caz de boala.

Familia noastra este alcatuita din 9 membrii. Eu, sotia si 7 copii; din care 1 la liceu, 4 in clasele primare si 2 prescolari. Momentan atit eu cit si sotia nu avem un loc de munca nici somaj si nici ajutor social, venitul nostru fiind alocatia copiilor si ce se iveste de lucru ocazional.

Noi ne-am rugat si ne-am dori ca si oamenii de aici sa fie mintuiti si in locul acesta sa fie un locas de adunare. Eu, multi ani mergeam la adunari din alte localitati cu bicicleta pe jos sau cu alte mijloace de transport neavind posibilitatea de a merge cu  sotia si copii.

Noi apartinem de biserica penticostala Sfinta Treime din Rm Vilcea ca membrii dar nu putem merge intr-un mod

frecvent fiind o distanta de aproximativ 60 de km.

Am avut dorinta sa avem un locas de adunare aici in localitate  si cu ajutorul lui Dumnezeu si cu eforturi proprii, eu cu sotia si copiii am construit in curtea casei, separat de casa, un spatiu pentru adunare din lemn inchis pe exterior cu osb iar pe interior izolat si montat pereti de rigips. Spatiu de adunare este de aproximativ 25 locuri este frumos amenajat, avem o orga care a fost cu multi ani in urma in adunarea de la Vilcea, era defecta, am rugat pe fratele Ionatan sa ne-o dea; ne-a dat-o si am dus-o la reparatie si acum functioneaza.

De la 1 ianuarie 2009 tinem servicii religioase in acest locas, va rugam sa anuntati (deocamdata nu avem posibilitatea sa facem poze ), faptul ca si in localitatea Stroesti functioneaza o adunare.

Avem dorinta ca si alti frati crestini, daca Domnul le pune pe inima, sa ne sprijineasca in aceasta lucrare de vestire a evangheliei in acest loc si daca doresc sa ne viziteze, pot sa ne contacteze prin telefon insa doresc sa mentionez faptul ca nu am posibilitati materiale de a sustine cheltuielile de transport pentru cei care eventual ar dori sa ne viziteze.

va multumesc ca mi-ati acordat spatiu si atentie pentru a va trimite aceasta scrisoare.

DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE,SI SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI ISUS SA VA ADUCA MULTE IMPLINIRI SI MULTA PACE SI BUCURIE.

CU DRAGOSTE IN HRISTOS ISUS ; ADRIAN GRIGOROIU ,STROESTI, VILCEA .

Telefon:

0250866273

0767305604 .

Advertisement

3 Responses to Biserica Penticostala Stroesti

 1. Pingback: Biserica Penticostala Stroiesti « Valcea Evanghelica

 2. popa says:

  Sa fi bine cuvîntat ADRIAN si dumnezeu sa-ti fie in aproapele familiei tale am citit cu zmerenie mesajul tau si sunt atit de indurerat prin ce descri in acest mesaj ce-i din comunitatea locala nu va ofera ni-ci un sprijin finaciar sau material ce-i de la caritas crucea rose sunt fundati ce trebuie sa se inplice in asemenea peobleme sa-u dv nu ati luoat legatura cu ei sunt situri ale acestor instituti sau in romania nu functioneaza eu o sa fac tot posibilul sa iau legatura cu aceste fundati de aicea sa va oferim un sprijin dumnezeu sati fie in paza si sarbatori fericite ce sunt in apropierea domnului hesus hristos

 3. adrian says:

  Duminica 25 septembrie 2011 a avut loc la biserica penticostala stroesti un botez noutestamental,oficiat de fratele pastor Voinea Ionatan de la biserica penticostala Sfinta treime,rm. valcea,
  candidate pentru botez fiind doua surori,Naomi si Tabita Grigoroiu.
  Astfel biserica penticostala stroesti a mai crescut cu doi membri.
  Ne-am bucurat de aceasta zi de sarbatoare impreuna cu alti frati si surori din alte localitati din judet cat si din judetul gorj tot odata s-a oficiat si cina Domnului la care am luat parte.Pe langa fratii si surorile oaspeti au asistat la aceasta lucrare spirituala si cateva persoane din localitate care au auzit cuvantul Domnului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s